In dit nieuwe lab werkt DSM-Firmenich aan de kookbijbel van de toekomst: ’Maar de fabriek gaat hier niet gebouwd worden’

De muntsmaak van een After Eight-chocolaatje, biersmaak aan een alcoholvrij gerstenat of de zoete smaak bij Cola zero. DSM-Firmenich heeft op de Biotech Campus Delft het gloednieuwe voedselinnovatiecentrum geopend, waar het voedingsingrediëntenbedrijf dit allemaal ontwikkelt en een nieuwe ’kookbijbel’ schrijft. Maar produceren is nog wel iets anders.

Oct 2, 2025 - 19:45
 0
In dit nieuwe lab werkt DSM-Firmenich aan de kookbijbel van de toekomst: ’Maar de fabriek gaat hier niet gebouwd worden’
De muntsmaak van een After Eight-chocolaatje, biersmaak aan een alcoholvrij gerstenat of de zoete smaak bij Cola zero. DSM-Firmenich heeft op de Biotech Campus Delft het gloednieuwe voedselinnovatiecentrum geopend, waar het voedingsingrediëntenbedrijf dit allemaal ontwikkelt en een nieuwe ’kookbijbel’ schrijft. Maar produceren is nog wel iets anders.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow