Kruimstructuur, korstkrokantheid en mondgevoel: brood met een verhaal verkoopt beter

Rudy Dekker is deze week als eerste Nederlander afgestudeerd als broodsommelier. En een tweede landgenoot heeft het diploma bijna op zak. Ook Reindert Hameeteman voltooit binnen afzienbare tijd zijn opleiding aan de prestigieuze Akademie Deutsches Bäckerhandwerk. De twee pleiten voor het hanteren van een uniforme ’broodtaal’ in Nederland.

May 26, 2025 - 11:15
 0
Kruimstructuur, korstkrokantheid en mondgevoel: brood met een verhaal verkoopt beter
Rudy Dekker is deze week als eerste Nederlander afgestudeerd als broodsommelier. En een tweede landgenoot heeft het diploma bijna op zak. Ook Reindert Hameeteman voltooit binnen afzienbare tijd zijn opleiding aan de prestigieuze Akademie Deutsches Bäckerhandwerk. De twee pleiten voor het hanteren van een uniforme ’broodtaal’ in Nederland.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow