Zuurkoolproductie in volle gang tijdens hittegolf: ’Iedereen herkent de geur’

Hittegolf of niet, op dit moment zijn ze bij Kramer in Noord-Holland al druk bezig met het maken van zuurkool. De eerste witte kolen van dit seizoen worden nu geoogst, in sliertjes gesneden en gefermenteerd, zodat de zuurkool in september, als het kouder wordt, in de schappen ligt. „Er gaat ook een deel naar Australië: heimwee-voedsel.”

Aug 13, 2025 - 11:45
 0
Zuurkoolproductie in volle gang tijdens hittegolf: ’Iedereen herkent de geur’
Hittegolf of niet, op dit moment zijn ze bij Kramer in Noord-Holland al druk bezig met het maken van zuurkool. De eerste witte kolen van dit seizoen worden nu geoogst, in sliertjes gesneden en gefermenteerd, zodat de zuurkool in september, als het kouder wordt, in de schappen ligt. „Er gaat ook een deel naar Australië: heimwee-voedsel.”

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow