Eurobrouwers neemt afscheid van huidige locatie met kaasfondue en feestweekend

Het verhuisnieuws heeft je mogelijk al bereikt: Eurobrouwers gaat Schiedam verlaten en opent binnenkort een nieuwe bierbar en brouwerij in Rotterdam. Voor het zover is, zetten ze nog een keer hun winterspecial op de kaart en organiseren ze een afscheidsweekend. De bierbrouwerij in de Glasfabriek, net over de grens van Rotterdam, verlaat Schiedam niet stilletjes. […] Het bericht Eurobrouwers neemt afscheid van huidige locatie met kaasfondue en feestweekend verscheen eerst op indebuurt Rotterdam.

Oct 17, 2025 - 22:30
 0
Eurobrouwers neemt afscheid van huidige locatie met kaasfondue en feestweekend

Het verhuisnieuws heeft je mogelijk al bereikt: Eurobrouwers gaat Schiedam verlaten en opent binnenkort een nieuwe bierbar en brouwerij in Rotterdam. Voor het zover is, zetten ze nog een keer hun winterspecial op de kaart en organiseren ze een afscheidsweekend.

De bierbrouwerij in de Glasfabriek, net over de grens van Rotterdam, verlaat Schiedam niet stilletjes. In het weekend van 21, 22 en 23 november eindigen ze groots met drie dagen feest. Op vrijdag met bands, zaterdag met dj’s en zondag met activiteiten voor kinderen.

Out with a bang

Daarnaast schuif je vanaf nu elk weekend aan voor hun huisgemaakte Zwitserse en Schiedamse kaasfondue. Lees: met daarin ingrediënten als witte wijn, Eurobrouwers-bier, een scheutje jenever en natuurlijk heel veel kaas.

Daarin dip je zuurdesembrood van Meneer Leffers, pretzels, augurken, crudités, kielbasa (een Poolse worst) en geroosterde groenten. De brouwerij is open op vrijdag van 16.00 tot 0.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 0.00 uur en op zondag van 14.00 tot 22.00 uur.

Verhuizen naar Rotterdam

In december wordt de Glasfabriek gesloopt om plaats te maken voor woningbouw. De brouwerij verhuist daarom naar een – nog geheime – locatie in het centrum van Rotterdam.

Daarnaast zijn eigenaren Kris en Coen bezig met Café de Wilde Mossel, een nieuwe horecazaak aan het Middellandplein. Het duo laat zich inspireren door tapasbarretjes in Spanje en Belgische cafés. Kris: “Het wordt een bar voor de buurt, waar je overdag een broodje eet en ’s avonds kleine gerechten deelt. De hoekligging is perfect en we krijgen een groot terras in de zon.”

Lees ook:

Het bericht Eurobrouwers neemt afscheid van huidige locatie met kaasfondue en feestweekend verscheen eerst op indebuurt Rotterdam.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow